Εντός Ελλάδος, για αγορές από 50€ και πάνω η αποστολή είναι δωρεάν.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 12:00 εκτελούνται αυθημερόν, οι παραγγελίες μετά τις 12:00 εκτελούνται την επόμενη μέρα.

Οι αποστολές express που αποστέλλονται αυθημερόν θα πρέπει να έχουν καταχωρηθεί το αργότερο έως τις 12.00 διαφορετικά παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Αποστολές εντός Αττικής

H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών συνήθως μεταξύ μίας και πέντε ημερών (θα λάβετε ενημερωτικό e-mail και μπορείτε να παρακολουθήσετε το δέμα σας με βάση τον αριθμό αποστολής μέσα από το site της εταιρείας courier).

Για παραγγελίες κάτω των 50,00€ τα έξοδα αποστολής είναι 3,00€.

Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,00€.

Για παραδόσεις express εντός Αττικής (εντός 5 ωρών) η χρέωση ανέρχεται στα 7,5€ από Δευτέρα έως Παρασκευή για παραγγελίες μέχρι τις 12:00.

Για παραδόσεις express εντός Αττικής για το Σάββατο και με δυνατότητα παράδοσης σε συγκεκριμένη ώρα η χρέωση ανέρχεται στα 15€.

Αποστολές στην Υπόλοιπη Ελλάδα

H παράδοση των προϊόντων στην υπόλοιπη Ελλάδα γίνεται συνήθως μεταξύ τριών και πέντε εργάσιμων ημερών, εκτός από τις πολύ απομακρυσμένες περιοχές που συνήθως χρειάζεται τέσσερις με πέντε ημέρες.

Για παραγγελίες μικρότερες των 50,00€ τα έξοδα αποστολής είναι 3,00€.

Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον πάγια χρέωση 2,00€.

Αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται μέσα σε τέσσερις εργάσιμες μέρες με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών και τα έξοδα αποστολής είναι 20,00€ για παραγγελίες έως 2kg.Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 3,50€. Για αποστολές στην Κύπρο, δεν είναι διαθέσιμη η πληρωμή με την μέθοδο της αντικαταβολής.

Αποστολές στο Εξωτερικό

Το κόστος αποστολής για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι 30,00€ και αφορά παραγγελίες έως 2kg.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies