Η επιχειρηματική δραστηριότητα των καταστημάτων μας ξεκίνησε το 1986 στην Πανόρμου. Μετά από αρκετά χρόνια και με μεγάλη όρεξη για δουλειά καταφέραμε να αποκτήσουμε μια σημαντική παρουσία στο χώρο της ένδυσης και να ταυτίσουμε το όνομα μας με την φινέτσα, την ποιότητα και την υψηλή αισθητική.

Σπουδαίο ρόλο σε αυτή την πορεία έπαιξε μια εξαιρετική συνεργάτιδα που στάθηκε στο πλευρό μας ακούραστη με αγάπη και τιμιότητα, απογείωσε το πρώτο  μας κατάστημα και την ευχαριστούμε από καρδιάς. Έτσι καταφέραμε να ανοίξουμε και το δεύτερο  κατάστημα μας στην οδό  Λαρίσης και 5 χρόνια μετά ένα όνειρο ετών πραγματοποιείται, ανοίξαμε και το 3ο μας κατάστημα στη γειτονιά μας το Χαλάνδρι. Η εμπιστοσύνη των πελατών μας, μας δίνει την ώθηση και την χαρά να δουλεύουμε με συνείδηση και όρεξη και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

Στα καταστήματα μας διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε καθημερινά, coctail, αμπιγιέ  σύνολα που καλύπτουν ιδανικά και μεγάλα μεγέθη. Επίσης θα βρείτε μια πλούσια συλλογή από αξεσουάρ με υψηλής ποιότητας υφάσματα και υλικά σε προσιτές τιμές. Η φιλοσοφία μας βασίζεται στο σεβασμό για τον πελάτη και στην  κάλυψη των αναγκών της μοντέρνας και της κλασσικής γυναίκας.

 

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας και ελπίζουμε σύντομα να σας δούμε κοντά μας σε ένα από τα καταστήματα μας.

Really Boutique

Product added to wishlist
Product added to compare.

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies